Az oldalon cookie-kat és a Google Analytics szolgáltatását használjuk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat, vagy a segítség oldalt.

MatenGyörkei Máté
japánnyelv tanár

https://japantanulas.hu/

Mint magán nyelvtanárnak, nagyon fontos volt számomra egy profi honlap létrejötte, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben tudjak hivatkozni a szolgáltatásaimra. Eleinte azt gondoltam, elegendő, ha ezt az igényemet kielégíti a honlap, ám most fantasztikus lehetőségnek érzem, hogy egy egész „virtuális tantermet” rendezhetek be rajta publikációkkal és oktatóvideókkal – így folyamatosan növelve a szakmai színvonalat.
Óriási lehetőség ez, hiszen az én szakmámban önmagamat kell eladnom, így egy profi honlap megléte életbevágó fontossággal bír számomra, hogy minél mélyebben bemutathassam magamat és munkásságomat. Tapasztalom, hogy a bőséges tartalommal feltöltött honlap a szakmai siker egyik záloga, ezért nagyon örülök, hogy annak idején elszántuk magunkat az elkészítésére.
Hálás vagyok Zsoltnak a honlap elkészítéséért, mert nem csak hogy kiváló munkát végzett, de folyamatosan tájékoztatott az éppen aktuális munkafázisokról, és azok fontosságáról. Így nem csak egy kész terméket kaptam, hanem meg is értettem a működését, és az egyes funkciók miértjeit is.

Pin It